Dhëndri ofendohet nga shakaja nuses dhe e rref në mes të dasmës


LEXONI EDHE:


Dhëndri ofendohet nga shakaja nuses dhe e rref në mes të dasmës

Ajo vendos të ndajë gjithë jetën e saj me të dhe gjërat duket se do shkojnë mirë ...


Ndiqe:
LEXONI EDHE: