TEST PSIKOLOGJIK: A Duhet të Ndaheni nga Partneri Juaj?


LEXONI EDHE:


TEST PSIKOLOGJIK: A duhet të ndaheni nga partneri juaj?

Pransky në një libër të tij thotë: Të përqëndrohesh në problem është gabim i madh. Kur jeni të emocionuar jeni më të dobët dhe kur t’jeni të shqetësuar mund të bëni zgjedhje të gabuara. Prisni deri sa të qetësoheni. Përqëndrimi në problem e mbyt lidhjen. Sa më tepër që mendoni për problemin dhe të reagoni, aq më tepër do të dalin mosmarrëveshje tjera.VIDEO SPECIALE:
- Seks plazhi ne Adriatik 👿
- Dhendri ofendohet nga shakaja nuses dhe e rref ne mes te dasmes 💣
- GUIDE: Si te bllokosh seksin ne publik 😅A duhet të ndaheni nga partneri juaj, apo duhet ti rregulloni punët? Plotësoni këtë kuiz dhe kuptoni më shumë. Për të filluar testin klikoni më poshtë LUAJ TANI!
Ndiqe:
LEXONI EDHE: